Λογότυπο Eταιρίας [302xX]

Το 1974 Ο ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΞΕΠΑΠΑΔΕΑΣ ιδρύει υπό την μορφή ατομικής επιχείρησης την αποθήκη καπλαμάδων - φορμάικων ΣΩΤΗΡΗΣ" με έδρα το ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ο οποίος με μεράκι για το αντικείμενο  και στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη διέγραψε σημαντική πορεία στον χώρο.

Το 1997-98 βλέποντας τα πράγματα να εξελίσσονται ιδρύονται παράλληλα οι ατομικές επιχειρήσεις των υίων του, ΣΩΚΡΑΤΗ ΞΕΠΑΠΑΔΕΑ με έδρα ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΕΠΑΠΑΔΕΑ με έδρα  ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ και αντικείμενο εργασίας τα ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ.

Το 2003 έχοντας αποκτήσει μεγάλο πελατολόγιο και γνώσεις για το αντικείμενο εργασίας,Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΕΠΑΠΑΔΕΑΣ ιδρύουν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΑΦΟΙ Σ.ΞΕΠΑΠΑΔΕΑ Ο.Ε" με έδρα τον ΒΥΡΩΝΑ.

Το 2013 μας βρίσκει με το νέο ξεκίνημα στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,το οποίο σκοπό εχει την άμεση ενημέρωση του πελάτη (ΧΟΝΔΡΙΚΗ-ΛΙΑΝΙΚΗ) σε σχέση με τα προιόντα της εταιρείας μας .

Το 2017 σε χώρο 100m2 ανοίγει το show room της εταιρείας.

Σήμερα η οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζει την ανοδική της πορεία  καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της(ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ -ΛΙΑΝΙΚΗΣ) διαθέτωντας  προίοντα υψηλής ποιότητας (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ) της αγοράς προσπαθώντας για την καλύτερη δυνατή τιμή.